Skip to content

Laman Utama SK. Tudan

Selamat datang ke Laman Utama SK. Tudan!

Alamat Surat Menyurat
SK. Tudan
Peti Surat 594
89208, Tuaran
Sabah

Email
sktudan@yahoo.com

13 Comments leave one →
  1. kombura permalink
    July 20, 2008 12:17 am

    bah, bila lagi mau upload gambar hishamudin tempoh hari…🙂.

    • topumac permalink
      March 27, 2010 9:22 pm

      ada ba saya punya tue tp..sayang ohh…hilang…
      ada g2 ketua menteri time tue…
      so,lihat keadaan kg tudan ,menteri da 3 org da datang na…tp kemajuan mana…lum lagi?
      why…ada ka ini disebabkan kepimpinan jkkk or kk ataupun kerjasama yg kurng daripada org kampung..
      kepada sukod wagu di tudan…majukan kampung kita demi kebaikan bersama…
      sapa2 yang nak sokong…pa kata kita tubuhkan HomeStay….jadikan kg kita sebagai kampung maju……

  2. kajol permalink
    November 9, 2008 9:44 pm

    no komen…:)

  3. kombura permalink
    November 11, 2008 10:10 pm

    moginum gisom kalapik nga obuli toooomod bogia nga kada po kasala bilik…hehehe

    ba, tulung2 urang susa di http://www.kombura.wordpress.com. baaaru mau balajar ba,…jan maraaaaaa.

    • KoRut LanGkab permalink
      October 12, 2016 1:09 pm

      Nius, promote buah langsat dan rambutan kelapa. Murah-murah saja RM3.00 sekilo.

  4. kajol permalink
    November 22, 2008 8:17 pm

    ateiii….cun pun tu web ko tu kombura…🙂
    teruskan….

  5. jack u kilin permalink
    August 3, 2009 10:28 pm

    kamarau juga ka d tudan skrang..

  6. March 14, 2010 11:53 am

    bah…. mana gia gambar tu menteri Pelajaran yang melawat sana tu… uploadlah supaya sia pun dapat tonton.. kah.. sa tidak tau bah dia datang sana tu…………kalau ndah… no.1 depan kemera…ha……ha……

    nama ja bekas student SK. Tudan kan…

    maju2 sudah gia d SK. Tudan tu… tahun lalu ja ada udah dapat 5A UPSR… kalau ta silaplah..

    saya pun mau jadi kerani bah di sana tapi ta layak.. ha,,,ha… ta pa le…

    ramai staff baru di sanakan… tapi semua macam…………………x delah..

    • ddt permalink
      March 17, 2010 11:08 pm

      kau urang tudan kah juga velyn? betulkah ada murid sk tudan dapat 5 A upsr, bah taniah kumaa di budak di om kounsikou kumaa dit cigu2 , teruskan lagi harap2 dapatr yg lebih baik lagi.

      • topumac permalink
        March 27, 2010 9:16 pm

        ada…2 org g2 dpt 5 a……tp sa dengar2 cigu2 yg lama na dipindahkan….
        napa ya?

  7. ayai permalink
    August 25, 2010 8:25 pm

    bley ka minta no tel sk tudan

    • tudan pro permalink
      August 26, 2010 12:00 pm

      alah bro,kat tudan mana ada pon no.sekola luar bandar katakan…

  8. KoRut LanGkab permalink
    October 12, 2016 1:08 pm

    Nius, promote buah langsat dan rambutan kelapa. Murah-murah saja RM3.00 sekilo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: